Optredens

Vind je het leuk om ons live te zien? Kom dan een keer kijken naar een van onze swingende optredens. Iedereen is van harte welkom! ❤️

2024

 • 23 november Concert 𝗧𝗵𝗲 𝗣𝗼𝘄𝗲𝗿 𝗼𝗳 𝗡𝗷𝗼𝘆De kracht van samen! ❤️ Wij zijn een eigentijds, eigenwijs, energiek en enthousiast koor en staan bekend om onze dynamische en swingende optredens en om het kunnen overbrengen van ontroerende nummers. Tijdens dit concert zingen we vol power, we nodigen jou uit te komen luisteren, genieten, mee zingen of swingen!

Locatie: De Drie Linden, Heisprong 15, Prinsenbeek.

Aanvang: 20:00 uur.

Tickets te koop via deze link. Ticketprijs incl service- én boekingskosten komt op € 12,50 per ticket.

 • 2 februari 𝗠𝘂𝗹𝘁𝗶𝗰𝗼𝗹𝗼𝗿! Samen met Popkoor BSUR treden we op in gemeenschapshuis De Koe – voor beide koren de thuisbasis. BSUR repeteert daar op dinsdag, wij op vrijdag. En vrijdagavond 2 februari zingen we gezamenlijk!

Zaalopen 20:00 uur, aanvang optreden 20:30 uur. Entree € 5, kaartjes reserveren via popkoorbsurbreda@gmail.com.

2023

 • 10 december ☆ Kerst in Meerle ☆ Deze zondagochtend hebben we ons kerstoptreden in Meerle! We treden op van 10:30 tot 11:30 uur in de Sint-Salvatorkerk, Kerkstraat 2 in Meerle.
  De kerk opent om 10 uur, vanaf dan is inloop voor publiek mogelijk. Het optreden wordt georganiseerd in samenwerking met Kerststalcomité Meerle als activiteit voor het dorp en is dus geen kerkdienst. Entree voor het optreden bedraagt € 10 (gratis voor kinderen tot 12 jaar). Dat is inclusief 1 drankje (cava of fruitsap).
  We heten je van harte welkom bij dit gezellige kerstoptreden!! ☆
 • 30 juni We hebben maar liefst 3 nieuwe bandleden! En die stellen we graag aan je voor.
  Vrijdagavond 30 juni nodigen we iedereen van harte uit voor een kleinschalig optreden in onze ‘eigen’ Koe (Princenhage). Samen met onze bassist Zeeger, gitarist Johan, drummer Leandro en onze trouwe pianist René treden we een klein uur op. Onder leiding van onze enthousiaste dirigent Vladimir Pairel!
  Geniet van een hapje & drankje en zing & swing lekker mee!

2022

 • 10 december We treden maar liefst 2x op tijdens de grootste kerstmarkt in Nederland! Om 15:00 uur én om 16:30 uur treden we op in de Gravenzaal van het Stadhuis in Haarlem (Grote markt). Twee keer ruim een half uur. Entree is gratis. Kom je kerstsfeer proeven, kijken en luisteren?
 • 5 november We hebben wat te vieren en geven een groot optreden!
  ‘Times are changing | 20 jaar Njoy’ belooft een muzikaal feestje te worden. Deze zaterdagavond treden we op in ontmoetingscentrum Hart van de Heuvel – De Vlieren aan de Monseigneur Nolensplein 1 in Breda. Zaal opent om 19:30 uur, ons optreden begint om 20:00 uur.
  Tickets à € 12,50 zijn aan de deur verkrijgbaar of reserveer een plaats door even een mailtje te sturen naar penningmeester.Njoy@gmail.com.
  Dit optreden wordt mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren.
 • 25 september Jaarlijkse KAM in het Chassé Theater. Ons optreden is om 17:00 uur in de middenzaal. Entree is gratis, dus kom zeker kijken!
 • 8 april ᑎᒍOY (e)en ᗯIᒍᑎᑭᖇOᗴᐯᗴᖇIᒍ 🥂
  Onder het genot van lekkere hapjes en de heerlijke wijnen van Aarts Wijnen en in de prachtige ambiance vol kunstwerken van De Nispenhoeve, zorgen wij voor de swingende noten.
  Kom ook, het belooft een geweldige avond te worden!
  Tickets: € 15 (inclusief 5 wijnen, hapjes en livemuziek) verkrijgbaar via: penningmeester.Njoy@gmail.com
  Locatie: De Nispenhoeve, Beeksestraat 76, Prinsenbeek
  Zaal open: 19:30 uur, aanvang 20:00 uur.
  Toegang voor: 18+ jaar.

2021

 • In verband met Covid19 zijn al onze optredens in 2021 geannuleerd.

2020

 • In verband met Covid19 zijn al onze optredens in 2020 geannuleerd.

2019

 • 24 december Tijdens de jaarlijkse kerstlichtjeswandeling vanuit restaurant Het Smokkelaartje in Strijbeek, verzorgen wij de sfeervolle muzikale entourage! In deze prachtige omgeving is een betoverend mooie wandeling uitgezet, waarbij wij aan het einde de kerstsfeer compleet maken.
 • 19 december Kom van de kerstsfeer genieten in café Frou Frou in Breda! Vanaf 18:00 uur brengen we iedereen in kerststemming. Gratis entree én gratis glühwein!
  Locatie: Prins Hendrikstraat 83 in Breda.
 • 19 december Besloten kerstoptreden bij Breda University of Applied Sciences (in de middag).
 • 22 september Jaarlijkse KAM in het Chassé Theater. Ons optreden is om 16:15 uur in de grote zaal. Entree is gratis, dus kom zeker kijken!
 • 22 juni KOM ALLEN NAAR ONS CONCERT 100% NJOY!
  ☆☆☆Deze zomerse zaterdagavond geven we een groots theatraal optreden in het prachtige De Avenue. ☆ ☆ ☆
  Ons optreden staat in het teken van muziek van Nederlandse en Belgische bodem.
  Onder leiding van onze ervaren en bevlogen dirigent Vladimir Pairel (hij heeft gewerkt met grote namen zoals Anastacia, Trijntje Oosterhuis, Roel van Velzen, Lee Towers, Paul de Leeuw en is bekend van diverse tv-optredens) maken we er een spectaculair optreden van.
  Na ons optreden is er volop gelegenheid voor een gezellige borrel tijdens de zinderende afterparty!

  Zaal open: 19:30 uur
  Aanvang concert: 20:00 uur

  Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren.

2018

 • 27 december Wij zingen tijdens de Top2000-kerkdienst in Prinsenbeek! De speciale dienst begint deze donderdagavond om 19:30 uur. Protestantse kerk het Kruispunt, Harmonielaan 24 in Prinsenbeek.
 • 15 december We zijn deze zaterdag weer van de partij bij de schaatsbaan van WinterWonderBeek op de Markt in Prinsenbeek. Tijdens deze korenmiddag treden wij 2x een half uur op: om 14:00 uur en om 15:30 uur. Toegang is gratis.popkoor-njoy-winterwonderbeek-2018
  Willen jij en/of je kinderen ondertussen lekker schaatsen, dan betaal je daar wel entree voor.
 • 26 oktober Deze vrijdagavond treden we samen met Popkoor BSUR op in De Koe in Breda (Princenhage). De avond begint om 20:00 uur (zaal open 19:30 uur).
  Entree bedraagt € 5 inclusief een consumptie (of zakje chips voor kinderen). Toegangskaarten worden verkocht aan de deur. Na onze optredens is er volop gelegenheid te borrelen aan de sfeervolle bar in De Koe.
  We maken er een muzikale en gezellige avond van!
 • 16 september Natuurlijk nemen we ook dit jaar weer deel aan de jaarlijkse KAM in het Chassé Theater. We treden deze zondagmiddag om 13:50 uur op in de middenzaal van het theater. Gratis entree!

2017

 • 10 november Optreden besloten evenement.
 • 24 september Natuurlijk zijn we van de partij tijdens de jaarlijkse KAM in het Chassé Theater. We treden deze zondagmiddag op van 15:15 tot 15:45 uur in de foyer van het theater.
 • 10 september We treden op bij het Muziekfestijn Princenhage Swingt! Locatie: in de Johanneskerk op de Dreef 5 in Breda (Princenhage) van 16:25 tot 16:55 uur.
 • 18 juni We organiseren een Benefietmiddag voor Stichting Kanjer Fee.
  Samen met de swingende bands In Pursuit en SplendiD maken Popkoor Njoy voor Stichting Kanjer Feewe er een muzikale middag van. Daarnaast organiseren we vele activiteiten voor kinderen.
  Entree € 5 volwassenen / € 2,50 kinderen tot 12 jaar; hiervoor kunnen kinderen knutselen en snoep en drinken krijgen. De opbrengst komt ten goede aan Kanjer Fee.
  Café Oncle Jean, Breda, vanaf 13:30 tot circa 18:00 uur.
 • 29 januari We luiden graag het nieuwe jaar met je in deze zondagmiddag! Samen met popkoor Con Forza verzorgen we een gezellige muzikale middag in gemeenschapshuis De Koe in Breda (Princenhage). Vanaf 14:00 openen de deuren, om 14:30 uur beginnen de optredens. Er is volop gelegenheid te borrelen aan de sfeervolle bar.Popkoor Njoy Breda - KAM 2016

.

Bekijk onze foto’s en YouTube-filmpjes (rechts/onder op onze site en via ons YouTube-kanaal) voor een impressie van onze optredens. Ons repertoire geeft je een indruk van wat we zingen tijdens een optreden.

Voorgaande jaren hebben we ook genoten van leuke optredens, kijk hier waar allemaal!


Meer weten?
Neem gerust contact met ons op.

Reactiemogelijkheid is gesloten