Optredens

Vind je het leuk om ons live te zien? Kom dan een keer kijken naar een van onze swingende optredens. Iedereen is van harte welkom!

2018

 • 27 december Wij zingen tijdens de Top2000-kerkdienst in Prinsenbeek! De speciale dienst begint deze donderdagavond om 19:30 uur. Protestantse kerk het Kruispunt, Harmonielaan 24 in Prinsenbeek.
 • 15 december We zijn deze zaterdag weer van de partij bij de schaatsbaan van WinterWonderBeek op de Markt in Prinsenbeek. Tijdens deze korenmiddag treden wij 2x een half uur op: om 14:00 uur en om 15:30 uur. Toegang is gratis.popkoor-njoy-winterwonderbeek-2018
  Willen jij en/of je kinderen ondertussen lekker schaatsen, dan betaal je daar wel entree voor.
 • 26 oktober Deze vrijdagavond treden we samen met Popkoor BSUR op in De Koe in Breda (Princenhage). De avond begint om 20:00 uur (zaal open 19:30 uur).
  Entree bedraagt € 5 inclusief een consumptie (of zakje chips voor kinderen). Toegangskaarten worden verkocht aan de deur. Na onze optredens is er volop gelegenheid te borrelen aan de sfeervolle bar in De Koe.
  We maken er een muzikale en gezellige avond van!
 • 16 september Natuurlijk nemen we ook dit jaar weer deel aan de jaarlijkse KAM in het Chassé Theater. We treden deze zondagmiddag om 13:50 uur op in de middenzaal van het theather. Gratis entree!

2017

 • 10 november Optreden besloten evenement.
 • 24 september Natuurlijk zijn we van de partij tijdens de jaarlijkse KAM in het Chassé Theater. We treden deze zondagmiddag op van 15:15 tot 15:45 uur in de foyer van het theater.
 • 10 september We treden op bij het Muziekfestijn Princenhage Swingt! Locatie: in de Johanneskerk op de Dreef 5 in Breda (Princenhage) van 16:25 tot 16:55 uur.
 • 18 juni We organiseren een Benefietmiddag voor Stichting Kanjer Fee.
  Samen met de swingende bands In Pursuit en SplendiD maken Popkoor Njoy voor Stichting Kanjer Feewe er een muzikale middag van. Daarnaast organiseren we vele activiteiten voor kinderen.
  Entree € 5 volwassenen / € 2,50 kinderen tot 12 jaar; hiervoor kunnen kinderen knutselen en snoep en drinken krijgen. De opbrengst komt ten goede aan Kanjer Fee.
  Café Oncle Jean, Breda, vanaf 13:30 tot circa 18:00 uur.
 • 29 januari We luiden graag het nieuwe jaar met je in deze zondagmiddag! Samen met popkoor Con Forza verzorgen we een gezellige muzikale middag in gemeenschapshuis De Koe in Breda (Princenhage). Vanaf 14:00 openen de deuren, om 14:30 uur beginnen de optredens. Er is volop gelegenheid te borrelen aan de sfeervolle bar.

2016

 • 23 december We treden deze vrijdagavond op bij Winterland Breda. Het podium, de zogenaamde Muziekkiosk, vind je in Park Valkenberg. Ons optreden is van 20:30 tot 21:30 uur.
  We zingen deze avond voor Serious popkoor-njoy-breda-2016-12-23-optreden-voor-serious-request-2Request. Onze koorleden laten zichzelf sponsoren. Publiek mag daarnaast ook een letterlijke duit in het zakje doen. Na ons optreden brengen we de totale opbrengst naar het glazen huis.
 • 21 december Deze woensdagavond is Jumbo Prinsenbeek extra geopend. Wij treden op in de winkel tussen 20:00 en 21:00 uur.
 • 18 november Deze vrijdagavond treedt de jonge Bredase band Cluster op. We zingen dan mee met meerdere van hun nummers. Dat is dus niet ons eigen repertoire, maar we zullen niet minder swingen dan normaal! Het optreden begint om 20:00 uur in Sound Dog in Breda (Oude Baan 8).
 • 9 oktober KAM (Kulturele Amateur Manifestatie Breda), Chassé Theater. We treden deze zondagmiddag op van 14:25 tot 14:55 uur in de grote Jupilerzaal.
 • 18 juni Op uitnodiging van Popkoor Con Forza zingen we in Dorpshuis ’t Uivernest in Hank. Tijdens dit evenement ‘ZomerSTART’ treden we met 3 andere koren op van 20:00 tot 22:30 uur (zaal open om 19:30 uur). Na de optredens is er een afterparty met live muziek.
  Er wordt entree gevraagd die grotendeels geschonken wordt aan de Samenloop voor Hoop Altena (ten bate van het KWF).
 • 21 mei Optreden bij Amarant in Tilburg (besloten).
 • 17 april Optreden tijdens een besloten feest.Popkoor Njoy Breda - KAM 2016

Bekijk onze foto’s en YouTube-filmpjes (rechts/onder op onze site en via ons YouTube-kanaal) voor een impressie van onze optredens. Ons repertoire geeft je een indruk van wat we zingen tijdens een optreden.

Voorgaande jaren hebben we ook genoten van leuke optredens, kijk hier waar allemaal!


Meer weten?
Neem gerust contact met ons op.

Reactiemogelijkheid is gesloten