Optredens

Vind je het leuk om ons live te zien? Kom dan een keer kijken naar een van onze swingende optredens. Iedereen is van harte welkom!

2020

 • 16 oktober Deze vrijdagavond treden we op in Prinsenbeek. Ons optreden wordt gecombineerd met een wijnproeverij. Meer details volgen nog!

2019

 • 24 december Tijdens de jaarlijkse kerstlichtjeswandeling vanuit restaurant Het Smokkelaartje in Strijbeek, verzorgen wij de sfeervolle muzikale entourage! In deze prachtige omgeving is een betoverend mooie wandeling uitgezet, waarbij wij aan het einde de kerstsfeer compleet maken.
 • 19 december Kom van de kerstsfeer genieten in café Frou Frou in Breda! Vanaf 18:00 uur brengen we iedereen in kerststemming. Gratis entree én gratis glühwein!
  Locatie: Prins Hendrikstraat 83 in Breda.
 • 19 december Besloten kerstoptreden bij Breda University of Applied Sciences (in de middag).
 • 22 september Jaarlijkse KAM in het Chassétheater. Ons optreden is om 16:15 uur in de grote zaal. Entree is gratis, dus kom zeker kijken!

 • 22 juni KOM ALLEN NAAR ONS CONCERT 100% NJOY!
  ☆☆☆Deze zomerse zaterdagavond geven we een groots theatraal optreden in het prachtige De Avenue. ☆ ☆ ☆
  Ons optreden staat in het teken van muziek van Nederlandse en Belgische bodem.
  Onder leiding van onze ervaren en bevlogen dirigent Vladimir Pairel (hij heeft gewerkt met grote namen zoals Anastacia, Trijntje Oosterhuis, Roel van Velzen, Lee Towers, Paul de Leeuw en is bekend van diverse tv-optredens) maken we er een spectaculair optreden van.
  Na ons optreden is er volop gelegenheid voor een gezellige borrel tijdens de zinderende afterparty!

  Zaal open: 19:30 uur
  Aanvang concert: 20:00 uur

  Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren.

2018

 • 27 december Wij zingen tijdens de Top2000-kerkdienst in Prinsenbeek! De speciale dienst begint deze donderdagavond om 19:30 uur. Protestantse kerk het Kruispunt, Harmonielaan 24 in Prinsenbeek.
 • 15 december We zijn deze zaterdag weer van de partij bij de schaatsbaan van WinterWonderBeek op de Markt in Prinsenbeek. Tijdens deze korenmiddag treden wij 2x een half uur op: om 14:00 uur en om 15:30 uur. Toegang is gratis.popkoor-njoy-winterwonderbeek-2018
  Willen jij en/of je kinderen ondertussen lekker schaatsen, dan betaal je daar wel entree voor.
 • 26 oktober Deze vrijdagavond treden we samen met Popkoor BSUR op in De Koe in Breda (Princenhage). De avond begint om 20:00 uur (zaal open 19:30 uur).
  Entree bedraagt € 5 inclusief een consumptie (of zakje chips voor kinderen). Toegangskaarten worden verkocht aan de deur. Na onze optredens is er volop gelegenheid te borrelen aan de sfeervolle bar in De Koe.
  We maken er een muzikale en gezellige avond van!
 • 16 september Natuurlijk nemen we ook dit jaar weer deel aan de jaarlijkse KAM in het Chassé Theater. We treden deze zondagmiddag om 13:50 uur op in de middenzaal van het theather. Gratis entree!

2017

 • 10 november Optreden besloten evenement.
 • 24 september Natuurlijk zijn we van de partij tijdens de jaarlijkse KAM in het Chassé Theater. We treden deze zondagmiddag op van 15:15 tot 15:45 uur in de foyer van het theater.
 • 10 september We treden op bij het Muziekfestijn Princenhage Swingt! Locatie: in de Johanneskerk op de Dreef 5 in Breda (Princenhage) van 16:25 tot 16:55 uur.
 • 18 juni We organiseren een Benefietmiddag voor Stichting Kanjer Fee.
  Samen met de swingende bands In Pursuit en SplendiD maken Popkoor Njoy voor Stichting Kanjer Feewe er een muzikale middag van. Daarnaast organiseren we vele activiteiten voor kinderen.
  Entree € 5 volwassenen / € 2,50 kinderen tot 12 jaar; hiervoor kunnen kinderen knutselen en snoep en drinken krijgen. De opbrengst komt ten goede aan Kanjer Fee.
  Café Oncle Jean, Breda, vanaf 13:30 tot circa 18:00 uur.
 • 29 januari We luiden graag het nieuwe jaar met je in deze zondagmiddag! Samen met popkoor Con Forza verzorgen we een gezellige muzikale middag in gemeenschapshuis De Koe in Breda (Princenhage). Vanaf 14:00 openen de deuren, om 14:30 uur beginnen de optredens. Er is volop gelegenheid te borrelen aan de sfeervolle bar.Popkoor Njoy Breda - KAM 2016

.

Bekijk onze foto’s en YouTube-filmpjes (rechts/onder op onze site en via ons YouTube-kanaal) voor een impressie van onze optredens. Ons repertoire geeft je een indruk van wat we zingen tijdens een optreden.

Voorgaande jaren hebben we ook genoten van leuke optredens, kijk hier waar allemaal!


Meer weten?
Neem gerust contact met ons op.

Reactiemogelijkheid is gesloten