Lid worden?

Ben je geïnteresseerd om mee te zingen in ons gezellige koor? Neem dan vooral contact met ons op! Ervaring met zingen of het kunnen lezen van noten is handig, maar zeker geen must.Popkoor Njoy Breda

Als je interesse hebt, mail ons dan even. We nodigen je dan uit een paar keer vrijblijvend te komen kijken en mee te zingen. Daarna volgt een stemtest met onze dirigent, om je bereik te meten en te bepalen bij welke stemgroep je thuishoort (sopraan, alt, tenor of bas).

We repeteren wekelijks (met uitzondering van de zomer- en kerstvakantie) op vrijdagavond van 20:00 tot circa 22:15 uur in De Koe in Breda (Princenhage). Kun je een keer niet, is dat geen probleem – maar de intentie is wel zo consequent mogelijk aanwezig te zijn. Daarnaast zetten we ons gezamenlijk in bij het vervoer en de op- en afbouw van de instrumenten (bij repetities en optredens).
Na de repetitie luiden de leden die dat willen traditiegetrouw het weekend in met een gezellige borrel aan de sfeervolle bar van de Vlaamse Schuur in De Koe.

We treden circa 7 keer per jaar op, meestal in het weekend. De contributie voor onze leden bedraagt € 150 per half jaar. Zodra je lid bent, krijg je toegang tot de speciale ledenbox, waar je onder andere oefen-mp3’s van onze nummers vindt. Tevens ontvang je een map met bladmuziek van ons in bruikleen.

Nieuwsgierig? Wil je een keer lekker meezingen? Mail ons dan even via info@popkoorNjoy.nl. Iedereen die van zingen houdt, is van harte welkom! ❤️


Meer weten?
Neem gerust contact met ons op.

.

Reactiemogelijkheid is gesloten