Vacature dirigent

Wij zoeken een enthousiaste dirigent (m/v)!

Zit muziek in je genen? Wil je ons begeleiden tijdens repetities? En samen energieke en swingende optredens geven? Solliciteer en word onze nieuwe dirigent!

Wie zijn wij?

Wij zijn een vierstemmig popkoor (35 leden; sopranen, alten, tenoren en bassen) met een eigentijds repertoire. We worden begeleid door een viermans combo (pianist, gitarist, bassist en drummer). Op vrijdagavond repeteren we met onze pianist van 20:00 tot 22:15 uur in gemeenschapshuis De Koe in Breda (Princenhage).
Tijdens optredens gaan we voor muzikaliteit én beleving, we maken van elk optreden een feestje. In 2019 staat er een groot concert op het programma; 100%Njoy met als thema muziek uit Nederland en België.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken jou, als jij met ons het plezier van muziek maken deelt. Iemand die het koor en combo enthousiast kan leiden en ons tegelijkertijd muzikaal verder laat groeien. Bovendien heb jij passie voor popmuziek en een dynamische en inspirerende manier van dirigeren. Een (amateur) opleiding dirigeren is een pre. Popkoor Njoy Njoy-vacature dirigent

Meer informatie of solliciteren?

Mail ons uiterlijk 1 juli 2018 jouw brief met korte motivatie en CV, eventueel met een filmpje / korte impressie van een optreden. Zoek je nog meer informatie, neem dan een uitgebreider kijkje op deze site of neem contact op met Jolinda Glaudemans 06-55 76 74 72 of Manon Graauwmans 06-30 15 27 49.
De eerste gesprekken staan gepland in week 34 (20 t/m 25 augustus).

Reactiemogelijkheid is gesloten